11. lokakuuta 2013

Saippuaa syksyyn

Alkuvuodesta valmistamani herkkusaippuat saivat jatkoa.
 


Valmistin mm. Suklaasaippuaa silikonikakkuvuokaan. Mukana on siis tummaa suklaata. Herkullisen vaikutelman lisäämiseksi laitoin mukaan vielä hitusen suklaa-aromia ja koristeeksi kultahilettä. 

Nams, kakkupalalla on varmaan hauskaa pestä kädet! ;)

Suklaamuffinssisaippuat olivat mielestäni niin kiva oivallus että päätin valmistaa niitä lisää. Pursotin tällä kertaa valkoisen saippuamassan "muffinssien" päälle pursottimella, jotta se vaikuttaisi entistä aidommalta. Vihreät kuulat ovat tavallisia kakunkoristeita, jotka sulavat ja irtoavat pian saippuaa käytettäessä.Laventelisaippuan valmistamiseen käytin Etelä-Ranskan toreilta ostamiani kuivattuja laventelin kukkia sekä voimakasta eteeristä laventeli-öljyä. Mielenkiintoista koittaa aikanaan millaista siitä tuli, massa ainakin vaikutti huumaavan tuoksuiselta.. Kuukausi kestää ennenkuin saippua on "kypsynyt" käytettäväksi.

Lapset tekivät majojaan edelleen lämpöisellä takakuistilla pöydän alle, kun koristelin amppelia etuovelle. Vanhassa risuamppelissa on valkoista spray-maalia sekä Lyhtykoison kukintoja.
 Säleikköviinin ansiosta kuisti kylpee väreissä.. eikä petunia malta vielä lopettaa kukkimista :)Tervetuloa myös uusille lukijoille! 
Kiva huomata että teitä tulee kokoajan lisää :)


Nautitaan syksystä!
5 kommenttia:

Ulla/unelmien elämistä kirjoitti...

IhanIA syksyisiä kuvia ja nuo saippuat on mielettömän herkullisen näköisiä,nuo oiskin kiva lahja idea esim. työkavereille=)
mukavaa keskiviikkoa!

Annukka kirjoitti...

Kiitos, olenkin antanut noita saippuoita lahjoiksi. On kiva antaa jotain itsetehtyä :)

Miia kirjoitti...

Upeita saippuoita! Tilin tuolta Facebookin bloggaajaryhmästä kurkkimaan ja tuun varmasti toistekin :)

Keltainen keinutuoli kirjoitti...

Vau, mitä saippuoita!

Annukka kirjoitti...

Kiva että tulitte piipahtamaan, ja mukavia nämä kommentit :)