10. helmikuuta 2014

Komeat Kilpurit

Haluan kertoa teille pitkästä aikaa Leikkikaupan terveisiä. 
On nimittäin harvinaista herkkua saada tällaisia uusia upeita värejä potkuautoihin! 
Tämä Kilpuri on uudessa metallinharmaassa värissään mielestämme ihan huipputyylikäs.. ;)


Näitä metallisia autoja on kehitetty ajan kuluessa yhä kestävämmiksi, ja eri malleihin on otettu vaikutteita entisaikojen kilpa-autoista.
Monet asiakkaamme ovat hankkineet potkuauton yksivuotislahjaksi. 
Potkuautojen käyttöikä on pitkä painorajojen ollessa 25kg saakka...

 
Valkoinen Kilpuri

Race malli vaaleansinisenä


Saimme juuri varastoomme kaikki uutuudet sekä aikaisemmat suosikit, joten nyt saatavilla ovat kaikki hienoimmat autot. Täältä pääset tutkimaan: *Potkuautot*


2 kommenttia:

Sanna, Villa Elsalla kirjoitti...

Hienoja menopelejä! ;) Meillä on kaksi tyttöä, ehkä eivät niin innostuisi, mutta veljeni pojalle olisi täydellinen! Kivoja juttuja pojille ( joille harvemmin on mitään uutta)! :)

Annukka kirjoitti...

Hei Sanna!
On kyllä aina mukavaa kun tulee pojillekin uutta kivaa ja kunnollista :)

Pakko kommentoida tätä sukupuoliasiaa. Tuli tässä joulumyynnin aikaan ilmi useaan otteeseen että meidän paloautoja hankittiin tyttösille jotka olivat kuulemma ihan hurahtaneet sammuttelemaan tulipaloja :D. On mielestäni sydäntälämmittävää kuulla että vanhemmat haluavat kuunnella lastensa toiveita, eivätkä itse päätä mikä lasta kiinnostaa. Meilläkään eivät tytöt ole erityisen kiinnostuneita autoleikeistä, paitsi ehkä kesällä kun saa mennä pihalla..

Nyt on vastaavasti ollut kysyntää mm. leikkiruuille jotka soveltuvat pojille lahjaksi, eli eivät ole väriltään pinkkejä. Näitä koitan jatkossa saada valikoimiin lisää.
Tulipas pitkä tarina :D