25. tammikuuta 2012

Tervetuloa Blogiini !

Tästä se sitten lähti... Isoisä teki antamillani mitoilla tytöllemme leikkikaupan, jossa kaksi erillistä torikojun tapaista pöytää. Kuvassa näkyy tämä meidän versiomme leikkikaupasta. Ompelin katokset raitakankaasta. Kauppa on ollut jo pitkään ahkerassa käytössä, ja se on ollut oivallinen paikka säilyttää kaikkia niitä leikkiruokia, joita on kertynyt ajan mittaan jo aikamoinen valikoima.
Kahta erillistä kojua on hyvä siirrellä paikasta toiseen, ja leikit ovat näiden kanssa vaihtuneet kioskista kaupaksi ja ravintolaksi. Kotiakin niissä on taidettu jo leikkiä, eli aika monikäyttöisiksi ne on todettu.
Nyt näiden uusien puisien herkkujen myötä meidän leikkikauppa on muuntautunut oikeaksi Herkkupuodiksi! Puiset lelut ovat miellyttäneet niin äidin kuin tyttärenkin silmää, ja niillä on ollut mukavaa leikkiä.

Ja koska tytöllä on oma leikkikauppa, niin täytyyhän sellainen olla äidilläkin. Päivieni ratoksi päätin perustaa oman Leikkikauppani, ja tarjota myös muiden saataville kaikkia niitä hauskoja juttuja joita olemme löytäneet. Varsinkin juuri puiset lelut ja huonekalut luovat sitä lämmintä henkeä josta pidämme. 

Toivotan sinut vielä lämpimästi tervetulleeksi viihtymään Leikkikaupassa sekä Leikkikaupan Blogissa!


Terveisin Annukka

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hyvältä näyttää!:)

Anonyymi kirjoitti...

Ompas kivan näköistä!!

Geisha kirjoitti...

Ihanan näköistä on! Onnea kaupan johdosta : )
-Sari

Johanna kirjoitti...

Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi.

Annukka kirjoitti...

Kiitos mielenkiinnosta. Toivon että Blogin pitämisestä tulee hauska uusi harrastus :)