3. heinäkuuta 2013

Rento kesäkuisti


Nappasin muutaman kuvan meidän takapihan kuistista nyt kun kesä on parhaimmillaan. Meillä on tällainen rento meininki.. Taka-alalla näkyy suuri vanerista tehty säilytyspenkki (2,2m x 1m), jonka päällä voi oikaista päivän päätteeksi ja kuunnella linnunlaulua. Lemppari paikka! :)


Muutenkin kuisti on nyt kovassa käytössä, siellä on mukava syödä ja kahvitella aamusta iltaan. Pidän erityisesti siitä että keittiö on ihan lähellä kuistia, se helpottaa ruokailuja. Lapset ja aikuisetkin syövät ulkona hyvällä ruokahalulla.


Askartelin kahvin suodattimista Pompomit koristamaan korkeaa tilaa. Värjäsin osan suodattimista vesiväreillä ja osan jätin valkoiseksi. Niittasin suodattimia yhteen ja ripustin katosta. Hauskan näköisiä niistä tuli!  

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivannäköinen kuisti! :) Mutta eiks nuo lampaantaljat oo kuumat kesällä? :)

Annukka kirjoitti...

Kiitti! Taljat ja isoäidinneliöistä virkattu peitto ovat villaa, mutta eivät tunnu lainkaan kuumilta. Villa tuntuu ulkona aina ihanan kuivalta toisin kuin muut materiaalit, jotka saattavat ilmankosteudesta johtuen tuntua toisinaan nihkeiltä. Suosittelen koittamaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Siistit pompulat ;)

Annukka kirjoitti...

Thanks ;)

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä kokeilla! :) Tuntuu vaan hassulta istua lampaantaljan päällä keskellä kuuminta kesää! :) Aurinkoista kesänjatkoa! :)

Annukka kirjoitti...

Ehkä, mutta toimii ;)

Sini kirjoitti...

Ihana ja valoisa kuisti! Mukavia kesäpäiviä sinne! :)

Annukka kirjoitti...

Kiitos Sini! Ja samoin. Ihanaa kun tuota aurinkoa riittää :)

Citymami/Eva kirjoitti...

Miten kaunis koti :)! Samanlaisesta haaveilen, kunhan saadaan projekti käyntiin :)

Annukka kirjoitti...

Hei Eva!

Tsemppiä projektiin :)
Tulee varmasti olemaan sen arvoista..