28. helmikuuta 2012

Leikkikaupan alkutaival ja Kankaalle taiteillen

Halusin kertoa teille heti alkuunsa kuinka onnellisesti yllättynyt olen Leikkikaupan Blogin ja Leikkikaupan startista! Kiitos Annelle kun vinkkasit meistä :). Lisäsin tuohon sivupalkkiin kävijälaskurin jonka mukaan sivuilla on käyty reilut 4700 kertaa ensimmäisten päivien aikana (!). Ihanaa myös että muutamat ovat rekisteröityneet lukijoiksi jo näin alkumetreillä. Kaupan puolellakin on käynyt varsinainen vilske, ja huomaan että moni on pitänyt näkemästään :). Ennakkomyyntimme jatkuu vielä 7.3. klo 24 saakka. Uusia tuotteita laitamme valikoimiin jatkuvasti. 

Ja sitten keittiönpöydän ääreen. Pienet askartelutuokiot ovat meillä nykyään yleisiä, ja tyttöni on innokas kokeilemaan kaikkia uusia juttuja. Tällä kertaa värittelimme kuvia puuvillaiselle esiliinalle kangas-vahavärikynillä. Kynistä tuli hyvin väriä myös lapsen hennolla otteella, jonka vuoksi värittely oli hauskaa. 


Nämä kangasvärit kiinnittyvät tuttuun tapaan silittämällä väritettyjä kohtia leivinpaperin läpi (30-60 sek.). Tämän jälkeen kangas on pestävissä normaalissa lämpötilassa. Hauskaa mielestäni on se että työtä voidaan jatkaa toisella kertaa ja kankaalle voidaan tehdä lisää kuvia koska halutaan, eli sen ei tarvitse tulla kerralla valmiiksi.

Kangasvärit ja puuvillatuotteet (essut, penaalit ja laukut) löytyvät nyt Leikkikaupan askartelusta kahtena erilaisena pakettina.

Palaamisiin taas,
Annukka

 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kätevät värikynät! Mahtavatkohan ne pysyä myös tyynyliinoissa? Joululahjat jo mielessä :D
-Laura

Annukka kirjoitti...

Värit pysyvät kyllä normaalissa 40 asteen konepesussa. Olet kyllä hyvissä ajoin asialla :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan näppärät kynät. Ite oon huomannut että kynistä pitää irrota kunnolla väriä. Sitten muksuilla on tunne että jotain hienoa on syntynyt, vaikka tulos onkin se tavallinen ihana suttu.

Annukka kirjoitti...

Niinpä! :)