11. toukokuuta 2012

Nukkeleikkejä

Kauniit nukenvaunut ja kehdot ovat olleet meillä jo pidempään hakusessa. Tällä kertaa tuotteet löysivät meidät, jos niin voi sanoa.. Muutamia kertoja meihin on otettu yhteyttä ja tarjottu myyntiin lasten leluja. Nämä tuotteet olivat tosi ihania!! Niinpä ne päätyivät valikoimiimme.

 

Pääsimme pian tutustumaan oikein kädestä pitäen vaunuihin, ja tyttömme ihastui täysin! (Onneksi kolmevee synttärit ovat juuri tulossa ja hän halusi nämä vaalean kelta-vihreät lahjaksi. Osui ja uppos.. :)

  

Sekä nämä vaunut että uudet myyntiin tulleet kehdot on varustettu valmiiksi niihin sopivilla somilla tekstiileillä. Vaunuissa on pienet verhot, muhkea patja ja tyyny. Vaunuja ja kehtoja löytyy kahtena eri värinä.. täältä.


Kehdossa on puolestaan patja, tyyny ja peitto mukana. Yksityiskohtina puuvillaisissa tekstiileissä pitsi- ja silkkinauhaa. Pientä kukkaista kuviota..


Jos nukenkehto tai sänky ym. on löytynyt mutta nukelta puuttuu peitto... laitoimme nämä tekstiilit myyntiin myös ilman kehtoa. 


  Mukavaa viikonloppua,


Annukka

2 kommenttia:

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Onpa suloiset vaunut!:) Ja vielä kerron kiitos ihanasta keittiöstä! Sillä on kokattu jo ties miten monet päivälliskutsut:) Kunhan saan leikkimökin maalattua, niin pääsen tekemään keittiöstä postauksenkin:)
Ja voih, kerrankin voin kiittää laskusta!!:) Olipa mukava yllätys laskun välissä:)
Mukavaa äitienpäiväviikonloppua sinulle!<3

Annukka kirjoitti...

Onpas hienoa kuulla että olitte tyytyväisiä! Odotan innolla postaustasi keittiöstä ja leikkimökistä :)