16. syyskuuta 2012

Leikkikaupan touhuja

Olipas hauska viikonloppu! 

Perjantaiksi sain kutsun päästä esittelemään Leikkikaupan tarjontaa äitiporukalle. Paikkana ihana vanha markki Kurikassa, jonka tuvassa loi lämpöä puuhella ja tuoksu oli niiiin rentouttava :). Ihanaa väkeä oli paikalla, ja pääsin mukaan myös savusaunaan naisten mukana! Mahtava ilta, kiitos vielä kun kutsuitte minut!!! <3Lauantai-aamuna olikin sitten vilinää Ipanamarkkinoiden muodossa. Väkeä oli taas liikkeellä hurjasti ja apurit olivat todella tarpeen!
Tuotteilla täytettiin pitkä pöytä, silti vain osa pääsi esille tälläkin kertaa.
Uutuuksia on tulossa kauppaan alkavalla viikolla. Mukana myös kuvassa näkyvä sininen parkkitalo.

Mukavaa viikkoa kaikille!


Annukka

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania kaikkia tuolla leikkikaupassa.. Mitähän niistä kaikista ruuista/herkuista kannattais 4-v tytölle ostaa joululahjaksi? Vaikea valita!!

Annukka kirjoitti...

Moikka! Kaksikerrosvadit voisivat olla kiva lahja, tai sitten tuo Uusi Herkkulajitelma peltisalkussa, josta tuntuvat isommatkin tytöt kovasti kiinnostuvan messuilla ja tapahtumissa..

Voisin laittaa vielä tänään Uutuuksiin yhden kutsuilla suosituksi tulleen Sweet Box -nimisen tuotteen. Se on arvokkaampi kuin muut ruokatuotteet, mutta myös poikkeuksellisen monipuolinen. Sisältäen syötävän söpössä puulaatikossa tarra- ja magneettikiinnityksellä olevia puisia leikkiruokia, kahvikupit x 2 lautasineen ja lusikkoineen sekä suuren määrän kakkuja, suklaita ja muita herkkuja.
Palaamisiin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

näytin joskus tytöllemme noita leikkiruokia ja ainakin sillon just noi kaksikerrosvadit olivat hänestä ihania.. joten jään miettimään..
palaamisiin!!

Annukka kirjoitti...

Aivan, palaamisiin siis ;)