2. syyskuuta 2012

Poikien leikkejä

Laitan kuvia vain reilun viikon takaa, jolloin taisivat olla näillä leveysasteilla viimeiset lämpimät ilmat, kun takkiakaan ei tarvinnut pukea ulos päälle. Meillä oli mukava yökylävieras, ja teimme kerrankin vähän poikamaisiakin juttuja ;)

 

Askartelimme lippuja ja lähdimme uimarannalle tekemään hienoa linnoitusta vallihautoineen.Vallihautaa yritettiin tietenkin täyttää vedellä siinä onnistumatta. Pian oli muurien takana monsteri joka halusi kaataa koko linnakkeen!!

Aamulla kun likat nukkuivat pidempään, ehdimme rakentaa rauhassa tällaisia hienoja eläinaiheisia 3D -palapelejä. 

Palapelit ovat monikymmen osaisia, ja kokoaminen oli hauskaa puuhaa! Mukana pakkauksessa on ohje jossa palat on numeroitu, ja ne yhdistetään siis numerojärjestyksessä yhteen. Näitä voisi suositella 5 ikävuodesta ylöspäin. Kaikki palapelit ovat kuvitettu aidon näköisiksi!

Me liimasimme puiset palat yhteen puuliimalla, jolloin valmis palapeli kestää leikkimistä paremmin. Jos kuitenkin haluaa että palapeli on koottavissa uudelleen, kannattaa jättää liimapurkki rauhaan ;). 

Palapelien luo pääset *TÄÄLTÄ*Palaamisiin taas,

Annukka

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Hienoja nuo kuvat rannalla. Pitääkin käydä vielä joku päivä tekemässä hiekkakakkuja...

Annukka kirjoitti...

Niinpä! Kun lämmin kesä loppuu, niin tulee automaattisesti ajateltua että rannalle ei enää mennä. Siellä on kuitenkin hauskaa leikkiä vaikka ei uimaan menisikään :)