15. syyskuuta 2013

Pidennetty viikonloppu Pariisissa

Otimme miehen kanssa pienen irtioton arjesta ja piipahdimme Pariisissa. Nyt oli hyvä aika, sillä koko kesä on tehty ahkerasti töitä. Oli ihanaa olla kahdestaan matkassa, kun kullannuput jäivät innoissaan mummin hoiviin. Taas tuli todettua kuinka isovanhempien tuki on korvaamatonta <3

Asuimme Montmartrella juuri remontoidussa asunnossa aivan Sacre Coeur -kirkon kupeessa. Naapurista löytyivät leipomot, kahvilat, ruokakaupat ja tietenkin nuo Montmartren kangaskaupat, joista tekee vaikka mitä löytöjä!Nautimme illoista kahdestaan, ja hyvästä ruuasta. Löysimme hauskoja yllätyksiä tälläkin kertaa, kuten sammakon koipia ja itselleni uusi tuttavuus miekkakala. Tuhtia ja maukasta! 
Jälkkäreinä suosikkejani ovat ainakin suklaakakut, sillä ne eivät petä koskaan! Tosin en muutaman pettymyksen jälkeen valitse niitä enää kotimaassa ravintoloiden listalta.. Monet merenelävät maistuivat myös meille, sillä niitäkin on vaikeaa löytää ravintoloista näillä meidän leveysasteilla.

Iltaa istuttiin pikkutunneille saakka vielä lämpimissä illoissa, kuunneltiin livemusiikkia ja katseltiin Pariisin valoja. Aina niin upea kaupunki! 
Antiikkiliikkeet ovat hienoja katsella ja kerätä innostusta kodin sisustamiseen. Pariisissa on monia antiikkitoreja täynnä mitä upeampia esineitä. Huonekaluja ja suurempaa kodinsisustusta ostettavaksi löytyy mm. Saint Ouenin toreilta, josta kuviani löytyy *Täältä* . Tarkempaa tietoa löydät *Täältä*. Meihin vetoaa aina vain enemmän kaikki "vanha ja kierrätetty, ronski ja kestävä". Haaveissamme on uusi koti, ja sitä suunnitellessa kului suurelta osin tämäkin matka :)

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kyllä nyt käyp katteeks... eiku ihana Pariisi!

Annukka kirjoitti...

:D sitä se todella on!