2. lokakuuta 2013

Prinsessaleikkejä


Ajattelin kirjoittaa pitkästä aikaa vähän leikkimielisiä kuulumisia :)

Prinsessaleikit ovat nimittäin nyt niin kovassa vauhdissa että laitan niistä pientä muistoa tännekin. On ollut ihanaa seurata likkojen touhuja syksyn aikana. Pian aamulla puetaan prinsessamekot päälle ja aletaan monenmoiset leikit. Kotileikkien, koululeikkien, poni- ja Barbileikkien lisäksi askarrellaan. 

Uusi kahvinkeitin tarvikkeineen otettiin ilolla vastaan kotileikkeihin, ja sain heti kutsun kaffille :). Tämä suloisuus on yksi Leikkikaupan *Uutuus*!

Teemme usein paperiaskarteluja, mutta muutakin. Koitimme ekan kerran ommella yhdessä Dress Your Doll -Barbivaatteita. Se oli hauskaa! Keskiseltä löytyi lasten ompelukone, joka on kieltämättä hauska vekotin. Puuvillakankaita sillä saa ommeltua, mutta tähän joustavaan kankaaseen se ei pystynyt. Ompelimme työt valmiiksi yhdessä tavallisella koneella, ja kyllähän se niinkin sujuu :)

Aina välillä meillä tulee puhetta meikkaamisesta. Se on kuitenkin vähän liian aikaista meidän pikkutytöille, mutta isäpä keksi kivoja tuliaisia työreissulta. Meikkauskirja on suosittua Top Model -sarjaa, ja siinä on mukana ihan oikeat meikit sekä kasvokuvaisia sivuja. Tosi kiinnostava kirja!
 


Pikkulintusen 2v synttäreitä vietettiin jo jokin aika sitten. Nalleteemalla koristeltiin kakku ja tehtiin pahvisia nalleja pöydän koristeeksi isosiskon kanssa. Sankari hihkui onnesta nähdessään kakun ja koristeet :). Serkkujen ja isovanhempien läsnäolo kruunasi juhlat.
Kiva kun kävit piipahtamassa!

Iloista viikon jatkoa,

Annukka

3 kommenttia:

Ulla/unelmien elämistä kirjoitti...

Ihana kakku!! Meill' om myös neiti 2-vee innokas leikkijä. kotileikki on tällä hetkellä kaikkein suosituin. Leikki ruokia onkin tarkoitus hankkia joululahjaksi=)hauska tuo meikkauskirja!

Annukka kirjoitti...

Voi kiitos Ulla!
Samat kujeet siis siellä ja täällä :) Tuo puinen kaffinkeitin on osoittautunut hyväksi meidän likoilla, kun aikuisten kaffitteluja on niin hauskaa matkia. Se on sellainen pieni kiva leikki.. Ite tykkään myös keittimen ulkonäöstä ;)

Unknown kirjoitti...

Moikka! En kerinnyt perehtymään blogiin kunnolla kun kiireellä etsin tietoa. Sulla on tuo leikkikauppa, onko se itse tehty? Osaatko kertoa mulle millä noi on kiinnitetty hyllyyn toi katos? Tai tuo missä noi puukepit? On kiinni tuossa hyllyssä :)