20. lokakuuta 2014

Sushia porukalla

Viimevuosina täällä Seinäjoella on tullut ja mennyt uskomaton määrä erilaisia ravintoloita ja ruokapaikkoja. Monet tarjoavat tietty erilaista "etnistä" ruokaa, kiinalaista, thaimaalaista jne. 
Kaksi ravintolaa eroaa mielestämme joukosta edukseen. Maamiehenkadulla sijaitseva Casa Grande, jossa erinomaista italialaista pastaa, ja Koulukadulla (vekselinaukiolla) löytyy Juurella-ravintola joka tarjoaa huolella valmistettua lähiruokaa. Kannattaa mennä!

En tiedä mistä johtuu tämä Seinäjoen suosio uusien ruokapaikkojen kohdalla. Mutta hyvä näin :).  
Nyt meille on kaupunkiin saapunut uusi paikka josta saa sushia. Aika symppis putiikki, nopeaa haukattavaa vaikka ostosten ohessa (tämä siis EPS-torilla).
 Me innostuttiin koko perheen voimin tekemään sushia kotona. En ole aikaisemmin valmistanut sushirullia mutta tämä on kyllä helppoa ja kivaa myös lasten kanssa.
Parasta lasten kanssa ruuanlaitossa on se että he mielellään myös syövät itse valmistamaansa ruokaa.

Sushi Nori valmistui meillä lohesta, tillikatkaravuista, kurkku- ja porkkanatikuista. Soijakastike maistui myös lapsille kastikkeena. Tuohon wasabitahnaan olen hiljalleen totutellut ja Pirkan wasabi oli mielestäni kyllä aika mietoa. 

Misokeittokin valmistui nopsasti kaupan valmiista kuivatuista keittoaineksista, ja oli yllättävän maukasta! Mukavaa maanantaita! 

Ei kommentteja: