3. maaliskuuta 2012

Leikkikeittiö

Kokosimme Kid Kraftin 'Pink Retro' keittiön tyttömme huoneeseen edellisiltana, ja tänään päästiin kokeilemaan tätä kovasti odotettua leikkikeittiötä tositoimissa. 

Kokonaisuuteen kuuluu nämä kuvassa näkyvät kaksi erillistä osaa. Keittiön kokoaminen oli selkeää, ja kaikki osat sopivat jämptisti toisiinsa. Tuotteena tämä on laadukas ja varmasti erittäin kestävä! Laitan teille nyt oikein kunnon kokemuspläjäyksen kuvien kera tästä leikkikeittiöstä.
Tuntuu että keittiössä on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, kuten nuppeihin ja vetimiin. Se on kuin oikea keittiö pienoiskoossa. Silti turhia pikkuosia ei ole, jotka voisivat rikkoutua helposti. 


Jääkaappiin olikin helppoa nostella tavaroita talteen. Hyvin tuntui tyttö tietävän mitä ruokia sinne kuuluu.


Sitten mietittiin onko lieden alla uuni vai mikro, mutta lopulta se osoittautui olevan molempia. Aika kätevää :)


Näppärästi tapahtui pikkukokin ruuanlaitto, kun uunissa oli pitsa ja pannulla paistettiin lisää lisukkeita. Kaikenlaista salaattia ja hedelmääkin tarjoiltiin. Ja ne mitä puuttui, kuviteltiin tietenkin. Mielikuvitus on aina hyvä lisä näissä hommissa!

Nämä arkiset leikit ovat lapsille kyllä tosi hauskoja. Mutta kummallakohan oli hauskempaa, äidillä vai tyttärellä :). No, se on varmaa että molempien mieleen tämä oli! 


Lisää tietoa keittiöstä ja esittelyvideo löytyy Leikkikaupasta.

Hauskaa viikonlopun jatkoa,
Annukka


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttävät olevan aika jämeriä nuo kalusteet. Saakohan niitä takaisin kasaan ja varastoon odottamaan seuraavaa tai jälkipolvia?

Annukka kirjoitti...

Moi! Aika hyvä huomio. Näitä ei kyllä malta myydä pois kun eka leikkijä kasvaa kotileikeistä ulos. Kalusteet on yhtä helppo hajottaa paloihin kuin ne oli kootakin. Missään liitoksessa ei tarvittu liimaa! Niin jämptisti kaikki sopivat yhteen. Keittiö toimitettiin yhdessä laatikossa, johon se voisi olla näppärää laittaa takaisin säästöön odottamaan uusia käyttäjiä.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onpa kiva verhoidea! Saako kysäistä, millä tavalla se on kiinni kruunuosan yläpäästä?
T: Sanna

Annukka kirjoitti...

Hei Sanna!

Voisin laittaa tässä mahdollisimman pian kuvia verhosta tarkemminkin, mutta tuo verho roikkuu purjerenkailla tuollaisissa tapeissa (Ikean vaijeriverhon pidikkeet, paitsi ettei vaijeria ole käytössä).On ollut tosi kätevä verhomalli tuohon ikkunaan!