28. huhtikuuta 2012

Lastenhuoneen remontti alussa


Olemme viimepäivinä aloitelleet pintaremonttia pienimmässä makuuhuoneessamme. Huone on ollut tähänasti työhuoneena, mutta nyt siitä on tarkoitus tehdä oma paikka pienemmälle tyttärellemme. 


Tapetit pitäisi vaihtaa ja listat maalata valkoisiksi. Aika pieni huone tämä on, joten periaatteessa vähällä pitäisi päästä... Ennen kesää kun tulee valmista niin hyvä on.


Ensimmäisenä luvassa tapetin irrottamista, joka on itselleni oikein inhokkihommaa!! No, yhdessä se tulee nopeammin tehtyä, ja sitten on mukavampaa luvassa, nimittäin tapetointia. Sitä en laita pahakseni ollenkaan :)Tällaisen vaihtoehdon löysin. Vieressä verhokangas jo hankittu. Ei varmaan erotu hyvin, mutta jotain käsitystä ehkä saa. Mielessä olisi jokin pienikuvioinen pehmeän vaaleanpunainen tapetti, se tulisi kaikille seinille sama. 


Kuvion ei vain saisi pompata yhtään silmille... huoneessa on paljon valkoista pintaa kun katto laskeutuu toiselta sivulta viistona alas. No, pitää tutkia mahdollisimman hyvin eri vaihtoehtoja. 
Otan mielelläni myös vastaan vinkkejä ja ideoita jos niitä teillä päähän pälkähtää!! :)Alakerrassa on välillä vauhdissa tällainen kärryralli, kuvassa. Kävelykärry hankittiin pienoiselle, joka nousee tuon tuosta seisaalleen tukea vasten ja lähtee varmaan aikanaan kävelemään. Mutta sitä ennen kärrykyyti kelpaa :). Tämä Moulin Rotyn kävelykärryn kori on hyvän kokoinen, laidat korkeat ja tosi tukevaa tekoa! Kävelykärry löytyy täältä.


Ja vielä vauva-asiaa.. Liikkeelle lähtevän pienoisen unia rauhoitti tämä unipussi jonka hankimme. Ihanaa materiaalia, ja tosi laadukas! (Aikaisempia kokemuksia on jostain IKEAn unipussista joka vain kiertyi ja oli ihan liian kapea, nyt vasta huomaan että muoto ei ollut hyvä ja siksi pussi jäi täysin käyttämättä meillä.) Suloisia ja laadukkaita Moulin Roty -vauvojen tekstiilejä on nyt valikoimissa muitakin. Täällä voit tutustua!

Hauskaa vappua!!

Annukka

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Niin suloinen kyytiläinen, että laittaa kyllä hymyilemään <3 Ja hyvältä näyttää myös tapetti suunnitelmasi ainakin näin kuvissa. Vaaleus on aina varmasti hyvä. Hyvää vappua!

Anne kirjoitti...

Tosi nätti tuo tapetti! Se sopis kyllä tosi hyvin tuon ikkunankin muotoon :) Mietin täällä vieläkin sitä huomista, että lähtisinkö sun mukaan ;)

Annukka kirjoitti...

Kiitos kommentista! Nyt on hyvää aikaa toteuttaa projekteja kun tuli ylimääräisiä vapaapäiviä, ei vain tiedä mihin ensiksi tartuttaisiin :). Täytyy varmaan aloittaa ulkona kun tuo ilma on niiiin ihana.. Hauskaa vappua!

Annukka kirjoitti...

Voi että ja uusia ihania vaan löytyy, valinnan vaikeus...