4. huhtikuuta 2012

Isot tytöt virkistäytyivät retkellä

Päätimme lähteä esikoisen kanssa ihan kahdestaan pienelle retkelle, ja käydä päivän aikana junalla Tampereella. Junista innostunut tyttö nautti retkestä, jonka aikana ehti laskea ainakin 250 kertaa lastenvaunun liukumäestä, mennen tullen :)
Paikanpäällä ehdittiin tutustua vähän kaupunkiin, syödä hyvin, käydä jätskillä ja lelukaupassa. Nautimme toistemme seurasta, ja jakamattomasta huomiosta. Hieno retki!

Reissulta tarttui mukaan mm. Schleich -lampaat ja sammakko. 

"Iso tyttö" selailee tosi mielellään I-Phonesta mm. tuon matkan aikana otettuja kuvia ja videoita. Tuo puhelin on nykyisin yhä enemmän tytön kädessä, ja hän käyttää sujuvasti monia lasten sovelluksia. Suosikkijuttuja omien tallenteiden lisäksi ovat ainakin piirretyt Yle -Areenasta, sekä sovellus joka toimii kuin äänikuvakirja (SuondTchLite). 

Kevään tullen tulee aina kova kuume ommella jotain uutta piristystä, niinpä sain tehtyä uuden istuinpehmusteen keittiön penkille. Kangas löytyi taas kerran Sisustus Säteestä Vaasasta. Sieltä tuntuu aina löytyvän niin kotiin kuin lastenhuoneeseenkin..

 Nukkekin sai uuden peiton Tilda-kankaista. Ihanan puisen kehdon on tehnyt isoisä. Nättejä nuken kehtoja voi olla joskus vaikeaa löytää. Leikkikaupasta löytyy tällähetkellä kaksi valkoista puukuitulevystä valmistettua. Nukkeleikeissä löytyy tänään uutuustuotteita!


Leikkikaupassa Kevätkampanja 4€ postikuluilla! Lisäksi ostosten mukana on tulossa taas pieniä yllätyksiä...


Mukavia pääsiäisen pyhiä,
Annukka

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Suloiset lampaat löysitte. Kuulostaa kivalta tyttöjen retkeltä :) Hyvää pääsiäistä!

Annukka kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä myös teille! Ne on kuulemma äiti ja tyttölammas ;)