12. huhtikuuta 2012

Valokuvia seinällä

Meillä kuvataan aika usein, joten tyttömme on ollut aina kiinnostunut kameroista. Hänen käytössään on vanha pieni pokkari, jolla on lupa ottaa kuvia ja videoita aina kun huvittaa.

Teetimme hänen itse ottamiaan kuvia, jotka sitten aseteltiin tytön huoneen seinälle ihailtaviksi.
Hänen kameraansa tallentuu nykyään yllättävän hauskoja kohteita, monet tärkeitä hänelle itselleen juuri nyt. Kuvatessaan lapsella on muuten vaikutus saada ihmiset hymyilemään paljon vapautuneemmin kuin jos kameran takana on toinen aikuinen. Suosittelen kokeilemaan! :)


Usein tulostamamme irtokuvat päätyvät myös tähän olohuoneen ja keittiön väliselle seinälle, josta niitä on hauskaa vilkaista ohi kulkiessaan. Ensimmäisen kerran teetimme joitain kännykkäkameralla otettuja kuvia. Niistä ei viitsinyt kuvakirjaa väsätä, joten tuohon seinälle ne pääsivät katseltaviksi.

Mieheni ottamista studiokuvista, ja muutoinkin onnistuneista otoksista tykkäämme teettää usein canvas -tauluja. Ne ovat monikäyttöisiä, ja kivoja ryhmitellä seinälle tai piirongin (eli lipaston) päälle nojaamaan seinää. Niitä ei myöskään tarvitse vaivautua kehystämään. Teetämme aika usein Ifolorilla, jossa hinta ja laatu tuntuvat olevan kohdillaan.


Annukka2 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Hauska postaus, pitänee kokeilla :) Meillä 2,5v neiti on jo nyt kovasti kiinnostunut kamerasta ja kuuluu "tiks" "tiks". :)

Mistä tuo seinällä oleva kuvateline on? Tosi kivan näköinen. :)

Annukka kirjoitti...

Kiitti kommentista Riitta!
Tuo tytön huoneen kuvateline on tarttunut mukaan Pariisin reissulta. Vastaavia näkee aika harvoin, mutta lupaan kertoa jos niitä vastaan tulee..