16. toukokuuta 2012

Leikkituvan harjannostajaiset

Vihdoinkin pääsen tekemään postauksen tästä leikkituvasta, jonka isoisä tytöillemme rakensi, ja jonka pystyttäminen oli tosi hauskaa yhdessä!


Valmiiksi rakennetut seinät pystytettiin kehikon päälle, ja kiinnitettiin. Tyttö kertoi että sirkkelin ääni on vähän pelottava, siitä muistui oma lapsuus mieleen. Paljon olen sitä ääntä kuullut kun rakennettu on monenlaista... Samoin se ihana tuoreen puun tuoksu joka vie aikamatkalle yli pari vuosikymmentä taaksepäin.Hmm..
 

No niin, seinät ovat siis panelia, ja katto sekä lattia havuvaneria. Korkeutta tehtiin sen verran että sisälle saataisiin mahtumaan parvi, ja ikkunoita monta jotta joka suuntaan voisi kurkistella. Takaseinälle tehtiin vain yksi ikkuna jotta seinää vasten saataisiin mahtumaan leikkikeittiö.


Oven päälle isoisä teki pienen lipan koristeeksi. Sitten olikin jäljellä monien yksityiskohtien tekeminen, ikkunakehykset, nurkka- ja räystäslaudat jne.


Neidit nauttivat kyllä isoisän seurasta! <3  


Seuraavaksi alkaakin leikkimökin sisustaminen, ja sitä me tytöt ollaan kyllä odotettu :)


Olisi hauskaa nähdä kuvia leikkimökeistä muissakin blogeissa, ja saada itsekin lisää ideoita!

P.S. Suunnittelen järjestettäväksi leikkikutsuja täällä kotonamme! Luvassa on paljon ihania uutuuksia kesään ja ulkoleikkeihin. Ilmoittelen ajankohtaa myöhemmin, ja toivon tietysti että moni pääsisi käymään... lapset mukaan lukien!


Annukka

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Hienolta näyttää! Ihana varmasti päästä sisustelemaan pikkuisten kanssa :)

Annukka kirjoitti...

Kiitos kommentista ;) Kaikkea pientä olis mielessä verhoista tyynyihin ym. mitä pitäis ommella. Saas nähdä koska ehtii ottaa Singerin esiin..