21. kesäkuuta 2012

Leikkikutsujen menoa, osa 2

Toiset Leikkikutsut pidettiin myös, paikkana rouva J.E:n koti ja kaunis puutarha! Lasia kilisteltiin hyvällä omatekoisella raparperimehulla ja sitten päästiin asiaan.


Kid Kraftin laadukkaat leikkikeittiöt päästiin kokeilemaan paikan päällä. Nämä tuotteet löytyvät meiltä ns. aitoina. Totesimme hiljattain että Kid Kraft -tuotemerkin alla myydään myös heikompaa laatua hakien kustannussäästöjä...

 

Jos satutte muuten pistäytymään juhannuksen jälkeen Ikaalisten Kylpylässä, löytyy hotellin alakerran leikkitilasta toimittamamme Large Pastel -leikkikeittiö.
Takaisin Leikkikutsuille, joilla poikamaiset leikit saivat uusia tuulia puisten miekkasettien, autojen ja työkalujen myötä. Varsinkin miekkasetit vaikuttivat saavan suosiota osakseen! 

Puutyökalut ovat olleet oikein kesän hitti, ja löysimmekin valikoimiin uuden hyvän työkalusalkun.

 *Tutustu täällä* 
 Hieno ilma kruunasi vielä nämä päivät, joten nappiin meni!

Kiitos vielä J. kun olit innokkaasti mukana, ja saimme tulla teille ;)

Palaamisiin,

ja hyvää keskikesän juhlaa kaikille!!!

T.Annukka

3 kommenttia:

S kirjoitti...

Voi miten ihanat kutsut ja mitä ihanuuksia teillä onkaan myynnissä!

Anonyymi kirjoitti...

Voisin saman tien kysyäkin, että onko prairie-keittiö keltainen vai luonnonvalkoinen? Olen nähnyt kummankin värisiä ja haluaisin ehdottomasti valkosävyisen.

Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista! :)

Annukka kirjoitti...

Hei!

Aito Kid Kraft keittiö on luonnonvalkoinen. KK:n valikoimissa en ole nähnyt muun värisiä tästä Prairie -mallista! Erilaisia kopioita saattaa myös tulla vastaan, tai riisutumpia versioita suurten toimijoiden hyllyissä... :)