1. kesäkuuta 2012

Synttärit

Vähän aikaa sitten juhlimme tyttäremme synttäreitä. Aurinko paistoi ihanasti ja serkkujen kanssa oli hauskaa pyyhältää pitkin pihaa!


Lasten puutarhatuolit löytyivät Kid Kraftin valikoimista. (En ole ennättänyt niitä valikoimiimme laittaa, mutta tiedustella kannattaa sähköpostitse mikäli kiinnostaa :)Petteri Kaniini -lautaset pääsivät jälleen pöytään kun kakkua ja herkkuja tarjoiltiin. 


Toivomuksena oli ilmapalloja ja sipsejä, niillä siis mentiin. Lisäksi tuunasin vähän vaahtokarkkeja, koska jänistin niiden "oikeiden popsitikkareiden" kanssa :)Lopputulos oli kuitenkin suuuussasulavaa tavaraa! Suosittelen :) Erityisen helppoa ja nopeaa.

  
Lisäksi aivan ihanaa Feta-pestopiirasta Hellapoliisin sivuilta. Reseptit jakoon... Ja alapuolella Tiinan mehevä porkkanakakku, joka löytyy maku.fi -sivuilta. Molemmat erittäin namsk!
Kesä on juhlien aikaa, nautitaan siitä!Lopuksi vielä... Järjestämme ihka ensimmäiset laatuaan Leikkikutsut, joilla pääsee tutustumaan lähemmin tuotteisiimme. Kutsut järjestetään 14.6.2012 klo 18 täällä luonamme, ja kiinnostuneita toivon ilmoittamaan tulostaan sähköpostitse leikkikauppa(at)gmail.com 10.6. mennessä. Paluupostissa laitan kutsun tulijoille. Ilmoittauduhan!


t.Annukka

1 kommentti:

S kirjoitti...

Oi miten ihanat tarjoilut!

Onnea prinsessalle ♥