28. heinäkuuta 2012

Asuntomessujen vilinää

Olimme juuri Tampereen Asuntomessuilla olevalla lasten omalla messualueella esittäytymässä, sekä myymässä tuotteitamme. Tässä tunnelmia:


Toiveissa oli aurinkoa, mutta alkuviikon pilvinen sää vetikin paikalle runsaasti väkeä ja tunnelma oli hyvä! Kysymyksiä ja ihasteluja saatiin myös leikkimökeissä olevista tuotteistamme tasaisesti. 

Sankarit -leikkiasema
Lääkärisalkku
Koiran- ja pupun kopit
Leikkiherkkuja ja teekupit
Kauppaleikit
  
Mukaan messuille nappasin myös kaksi potkutettavaa menopeliä, jotka saivat kovaa kyytiä monilta kuskeilta! Ainakin tuli todettua taas näiden menopelien kestävyys ;)

Myytävät tuotteet olivat pienempiä tuotteitamme, jotka sopivat juuri kojun tiskille. Tarjolla oli kaikkea puisista leikkiherkuista, junaradoista miekkoihin ja oikeisiin lasten ruokailuastioihin... Kaikkea meni!


Keskiviikkopäivän päätteeksi nappasin kuvan Leikkiasuntomessut -alueesta. Lapsia varten tehty alue on kerrassaan mahtava paikka pienemmille messuilijoille päästä välillä leikkimään kun rattaissa istuminen alkaa kyllästyttää! Sillä aikaa kun lapsi leikkii ehtii toinen vanhemmista käydä rauhassa tutustumassa taloihin. Toivon että jatkossakin asuntomessujärjestäjät huomioisivat tällä tavoin lapset!


Paikalla jaettavassa Leikkiasuntomessut -lehdessä on paljon kuvia leikkimökeistä sekä mukavia ideoita ja puuhaa. Kannattaa siis ottaa mukaan! 

Alueella on tekemistä on myös isommille lapsille Tampereen teekkareiden vetämässä hauskassa työpajassa..

Kiitos S & J myös teidän mukavasta seurasta :)
 
Kaikenkaikkiaan ihan loistavat messut myös lasten näkökulmasta!!

Annukka

2 kommenttia:

joska kirjoitti...

Minä tapasin useampia pettyneitä kun mökkeihin ei päässytkään leikkimään. Nättejä mökkejä mutta ei se lapsia lohduttanut.

Annukka kirjoitti...

Totta, olisi ollut hienoa jos mökkeihin olisi päässyt sisälle. Voisi kuitenkin olla että lelut eivät olisi kauaa tallessa säilyneet ;)