11. elokuuta 2012

Voi mikä ihana kesä!

Meillä on ollut ihana ja ikimuistoinen kesä jossa on menty lähinnä pikkulasten ehdoilla. Ja hyvä niin, kaikki ovat nauttineet! Ei se kesä ole toki ihan vielä lopussa, mutta nyt jo tulee selattua ja katseltua lomapäivien kuvia hymy huulilla. 


Erityisesti muksut ovat nauttineet päivistä ulkona. Itse on tullut tehtyä kaikenlaista siinä sivussa. Isompi tyttäremme on uinut ahkerasti niin luonnonvesissä kuin pihalla pienessä altaassa.
Pienoinen taas on konttinut ja tutkinut sydämensä kyllyydestä nurmikolla, rannalla ja hän on kasvanut ja kehittynyt ihan valtavasti kesän aikana. Vauvasta on tullut touhutaapero, Snif! 1-v synttäritkin ovat ihan kohta...Monta retkeä olemme tehneet ihan lapsia varten, mutta aikuisten reissu tehtiin Pori Jazzeille katsomaan Norah Jonesia. "Akkuja ladattiin" ja nautittiin rauhassa olemisesta ja toistemme seurasta. 
(Tosi tärkeää pienten lasten vanhemmille.. Tiedätte varmaan..)  
Majoituimme A&K:n viiden tähden hotellissa. Kiitos vielä ;) 

Konsertti oli ihan mielettömän hyvä!! Ah! Musiikki meni suoraan sydämmiin.Muistutan vielä Kesä-arvonnasta joka loppuu huomenna! Sen jälkeen arvomme voittajan ja palkinnoksi lähtee Prairie-teekuppipari tarvikkeineen. Osallistumisohjeet sivupalkin Kesä-arvonta -linkin kautta.

Palaamisiin taas,

Annukka

P.s. Jos et ehtinyt mukaan.. Niinan unelmia Blogissa on juuri alkanut 15.8. saakka arvonta, jossa palkintona Leikkikaupan herkkuja... *Klikkaa mukaan*

Ei kommentteja: