22. lokakuuta 2012

Arki sujuu kuin leikki..

Aivan ihana päivä, vaikka onkin maanantai! Ja tuntuu oleen hyvä muillekin.. Aurinko on nimittäin paistanut pitkästä aikaa ja ulkoilma on ollut raikas ja piristävä. Heti kun on valoisa päivä, se näkyy kaikkien kasvoilla.. Leikkikentällä lapsilla riitti vauhtia, ja pistin merkille että aikuisten jutut olivat ihan tosi positiivisia!

Saimme vielä iltapäivällä ovelle kavereita jotka tulivat leikkimään isomman tyttäremme kanssa. Kun pienempikin nukkui, sain hetken itselleni ja halusin jakaa sen teidänkin kanssa. Tässä pieni pala arjen nautintoa ;)Iltaisin jatkuvat Barbi -leikit, joista nappasin muutaman kuvan. Barbi -talo on ollut kovassa käytössä nyt reilun kuukauden meillä. Laitoin siihen Led-valosarjan, josta tulee kivasti tunnelmaa taloon..Barbileikit ovat saaneet olla olohuoneessa ainakin toistaiseksi. Mielestäni tuo talo on kivan näköinen, joten se ei häiritse olkkarissa ollenkaan. Lapsetkin tykkäävät kun voivat leikkiä aina siellä missä muutkin aikaansa viettävät..


Barbitaloon on ollut hauskaa tehdä pieniä lisäyksiä. Olemme ommelleet mm. erilaisia peittoja Barbin sänkyyn, yövaatteita asukkaille sekä tehneet tytön kanssa pieniä ruokia askartelumassasta. (Kuvassa näkyvä puinen kakku tosin tulee Savannah -talon mukana.)


 Pienet nallet on virkannut anoppini, joka on mitä taitavin käsitöiden tekijä! Mummi yllättää lapsenlapsiaan aina silloin tällöin ihanilla käsitöillään. Palaamisiin taas,

Annukka 

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

HUoh mitä ihanuuksia....Isompikin tyttö innostuu ;)

Annukka kirjoitti...

Sanos muuta Tanja, ja tyttökin tykkää kun äippä innostuu mukaan Barbileikkeihin tuon tuosta :)

Hanna.T kirjoitti...

tämä nyt on vanha juttu, mutta mietin tämän nukkekodin ostamista. onko tämä kuinka tukeavaa materiaalia? onko tyttö tykännyt leikkiä?