18. marraskuuta 2012

Tervetuloa 1v tytön huoneeseen

Meillä on pieni huone pienelle tytölle jotakuinkin valmis. No, tai ainakin huoneessa on jo paljon sellaista mitä olen sinne kuvitellutkin
Keinutuoli on 1900 -luvun alusta, pieni ja soma. Ostimme sen peräkonttikirppikseltä huonokuntoisena reilut kolme vuotta sitten, ja isäni kunnosti sen. "Soutulavittalla" on nukutettu pienoista uneen monen monta kertaa.


Kun tyttö kasvaa ja kehittyy, seuraa huone tavaroineen siinä mukana. Ikiomat aarteet löytävät omat paikkansa, ja tarpeettomaksi jäävät väistyvät tieltä. Niinhän se menee. Jossain vaiheessa ei varmaan enää äidinkään ehdotuksia juuri kuunnella :) On kuitenkin ollut nyt hienoa laittaa oma tila kodissa myös pienimmälle! 


Lippunauhan olen ommellut Tilda -kankaista suuremman ikkunan somisteeksi, ja erkkeri-ikkunaan tein vähän eri mallisen rullattavan verhon. 
Silkinpehmoiset pinnasängyn pehmusteet, peitto ja unipussi ovat Moulin Rotyn. Samoin perinteinen vaatekaappi ja hylly seinällä Moulin Roty. 
Lastenhuoneen nojatuolilla (Pink, Kid Kraft) istuu mummilta 1v lahjana saatu Tildanorsu. Ihana pehmoinen tyyny lattialla on juuri Riihipeikolta ostettu. Hurmaavaa tyynyä saa monissa väreissä! 
Nyt täytyisi teettää tytön 1v -kuva seinälle, kunhan saisi valittua jonkin niistä monesta.. ehkä kollaasikin voisi olla hyvä vaihtoehto :)


Sitten vielä kännykameralla napattu kuva harrastuksesta joka on vienyt jo mukanaan. Seinäjoen poniravikoululla käymme nykyään säännöllisesti serkkujen kanssa ratsastamassa ja ajamassa kärryillä. 3,5v tyttö laskee aina öitä seuraavaan kertaan :). Myös 2v ja 5v serkut ovat aina innolla mukana. Hienoa tuossa paikassa on se että lapset saavat siellä paljon opetusta ja neuvoja. Ohjaajilla on ammattimainen ote, ja siksi myös lapset tuntevat varmuutta ja oppivat uutta joka kerta.

Ensi viikolla olisi lähtö Pariisiin käsityömessuille ja ihailemaan suurkaupungin joulutunnelmaa! Vien mukanani seitsemän naisen joukon, joten neljän päivän reissusta mahtaa tulla hauska ja täynnä tapahtumia. Kerron sitten myöhemmin tunnelmia!!
 
Kiva että tulit käymään, ja toivottavasti tulet pian uudestaan,

Annukka

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Kiertelen tässä lastenhuone-postauksia, kun tytön huonetta tässä laitellaan :D
Ihania ponikuvia, minä hevostelen meillä ja tytöllekin jo haaveillaan ponia ;D