1. joulukuuta 2012

Pariisi, Marais ja pikkukatuja, osa 2

Matka Pariisiin jatkuu Maraisin kortteliin Seinen oikeanpuoleisella rannalla. Mukavinta on se että alueella on vaihtelevasti monenlaista nähtävää: mm. monia Vintage-muotiin keskittyviä putiikkeja, ravintoloita, kahviloita. Paljon muitakin kauppoja löytyy, kuten tämä kaupungintalon vieressä sijaitsevasta BHV -muodin ja sisustamisen tavaratalo (Bazar de l'Hôtel de Ville).


Vintageputiikeista löytyy vaikka mitä hauskoja asusteita! Kaupoissa kiertelyn lisäksi ostimme ihania Macaron -leivoksia ja nautimme rauhassa lounasta. Crème Brûlée on ehdoton valinta jälkkäriksi <3
Olemme mieheni kanssa jo vuosien ajan majoittuneet Ranskan, ja varsinkin Pariisin matkoilla vuokra-asuntoihin. Nyt kahdeksan henkiselle porukalle oli vuokrattu asunto Pariisin modernintaiteen museon (Centre Pompidoun) kulmalta. Taas kerran paikka vastasi vähintäänkin odotuksia! Vuokra-asuntoja voi selata esim. TÄÄL (Hinnat ovat usein hotelleja edullisempia!)


Meidän ikkunasta oli näkymä rauhalliselle sisäpihalle, ja kaunis kattojen ylle!


Marais on parhaimmillaan rauhallinen, kiireetön ja kaunis kortteli täynnä nähtävää. Mekin kiersimme vain pienen osan siitä. Ihana paikka se olisi varmasti myös kesällä, kun on mukavaa viettää aikaa ulkosalla ja puistoissa..

Matka jatkuu taas pian.. ;)

Annukka

Ei kommentteja: