2. joulukuuta 2012

Pariisi, askartelua ja käsitöitä, osa 4

Matka Pariisiin juuri marraskuun lopulla ei ollut sattumaa, vaan tarkoituksena oli päästä käymään Marie Claire Idées -lehden järjestämillä käsityö ja askartelumessuilla (vuotuinen tapahtuma nimeltään Création et Savoir-faire). Joukossamme oli siis monta käsitöitä harrastavaa ja yhtä monta niitä ihailevaa naista. Kaikille löytyi nähtävää ja innoissaan oltiin uusien ideoiden äärellä!


Tapahtuma oli miltei tuplannut kokonsa parissa vuodessa. Noin puolet kaikesta oli paperiaskartelua, ja toinen puoli lankatöitä (ompelu, neulonta, huovutus jne). Lisäksi paikalla oli paljon erilaisia näyttelyitä, ja työpajoja. Työpajoihin pääsi siis kuka tahansa osallistumaan pientä tarvikemaksua vastaan.


Erilaiset origamit kiinnittivät ainakin oman huomioni. Ihania yksityiskohtia ja koristeita! Kotimatkalla lentoa odotellessa innostuimme jo opettelemaan origamitähden tekoa. Kiitos A:lle hauskasta oppitunnista ;)

  
Kaikki hurmaavia hörhöjä pursuavat pöydät kiinnittivät huomion. Hauska idea muuten nuo tekoviikset! Heti kuvittelin ne naamiaisiin, vaikka vieraille jaettavaksi.. :) 

 
 Paljon hienoja neulonta ja huovutustöitä! 
Kakun koristelunäytös oli myös mielenkiintoinen! Ruuanlaittoon ja leivontaan löytyi nyt entistä enemmän nähtävää...Kun messut oli nähty, houkutteli tauko. Nähtyjä asioita oli hauskaa jakaa toisille, kun kaikki eivät ehtineet nähdä kaikkea :)

Vielä yhtä osaa vailla tämä Pariisin "ruutumatka"!
 
Annukka 

 


2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Kauniita kuvia! Kiitos tästä ruutumatkasta,se jo pelkästään on kiva pieni elämys Pariisista. :)

Annukka kirjoitti...

Kiva kuulla että tykkäsit Tanja!