27. tammikuuta 2013

Origamit

Tässä meidän yläkerran aulatilassa on pyöritetty huonekaluja edes ja takaisin viimeaikoina. Olen koittanut löytää toimivan ratkaisun kahden yrityksen ja askartelujen tarpeisiin.


Nyt homma tuntuu toimivan kun toinen työpöydistä on keskellä huonetta. Tarkoitus olisi tuoda pian tänne myös vanha puinen arkistokaappi, mutta se odottaa vielä varastossa kantajia. Kaappiin saa mahtumaan paljon askartelutarvikkeita, kankaita ja muuta...


Tytön kanssa ollaan taiteltu origameja, joita kiinnitettiin seinälle piristämään askartelutilaa. Tosi hauskaa puuhaa jota pystyy lapsetkin tekemään kun valitsee vaikeusasteeltaan sopivia töitä. 


Paljon selkeitä ohjeita on ainakin Goorigami.com -sivustolla, kuten tämä perhonen:Yläkerrassa olemme leikkineet ja askarrelleet yleensä pakkaspäivinä. Kamiinassa palaa usein tuli joka lämmittää ja luo tosi mukavan tunnelman.


Kovassa käytössä on vieläkin tämä vanha Ponitalo asukkaineen:Iiks! Eilen otimme 1920-luvun tyylisiä kuvia studiossa. Upea kokemus oli päästä malliksi. Tästä lähiaikoina tulossa postaus... :)

Palaamisiin,

Annukka 

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Ihana Lilja <3 kiitos viimeisestä, oli kivaa :)

Annukka kirjoitti...

Oli hauskaa! Eikä matkakaan ollut pitkä :D