2. tammikuuta 2013

Uudet kujeet!

Varsin tapahtumarikas vuosi on saatu päätökseen. On ihmeellistä miten paljon erilaisia ja hienoja kokemuksia mahtuu vuoteen, varsinkin lapsilla. Miten pienessä ajassa voi tapahtua niin paljon? On ollut etuoikeus saada olla lasten kanssa kotona ja katsoa niin läheltä tätä elämää.

Leikkikauppa on ollut yksi unelma jonka olen saanut toteuttaa viimevuoden aikana. Olen siitä todella onnellinen, kun tietää että näitä asioita ei voi pitää itsestään selvänä. Monet kutsut tuli pidettyä, markkinoilla oltua ja vieläpä pystyin lahjoittamaan Seinäjoen Hope -yhdistyksen kautta leluja. Siitä olen erityisen onnellinen.

Suurin kiitos näistä miehelleni Janille! 

  
Joulun yksi söpöimmistä kuvista tuli kun nuket pääsivät tanssimaan...


Ponikärryillä ajeltiin välipäivinä taas tietenkin.
Laskettelusukset taas vuokrattiin ihan tytön omasta vaatimuksesta, ja kuinka ollakkaan hän innostui tästäkin. Nyt olemme käyneet kaksi kertaa harjoittelemassa ja suksilla auraaminen alkaa hahmottua :)

Parhaiten tuntuu onnistuvan ne asiat mihin oma kiinnostus herää. Täytyy malttaa itsekin olla kärsivällinen ja odottaa sitä kommenttia: "Koska mä saan..."


Haluan vielä kiittää kaikkia Leikkikaupan asiakkaita 
ja Blogin vierailijoita kuluneesta vuodesta. 
Ilman teitäkään tämä ei olisi onnistunut ;)


Uudella innolla vuoteen 2013,

Annukka

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hienosti näyttää L:llä menevän! Aivan upeeta :)

Annukka kirjoitti...

Niinpä :D

Anonyymi kirjoitti...

Nuket taisivat päästä aika kovaan hytkeeseen :)
Kiitokset leikkikaupalle aivan ihanasta joululahjasta!
-L

Annukka kirjoitti...

Ihan totta. Ja nyt on Titinalle suosiossa! Pikku L pyytää sitä jatkuvasti ja tanssii niin kauan kuin vain musiikki soi, tosi hauskaa :)