22. toukokuuta 2012

Tervetuloa leikkimökkiin!

Nyt muutama kuva leikkimökin sisältä. Kaikenlainen "sisustuspuuha" on vasta aluillaan, mutta se ei estä leikkimistä ihanassa uuden puun tuoksuisessa leikkimökissä. Ai mikä onni :)


Lattialle laitoimme kumipohjaisen maton, jonka päällä on mukavaa astella ilman kenkiäkin, mutta jonka saa ulos kun siivoja tehdään. Toivon että osoittautuu näppäräksi...


Sisään tuotiin pikavauhdilla Kid Kraftin-leikkikeittiö tytön huoneesta ja kaikenlaisia puusta valmistettuja ruokia ja herkkuleivonnaisia joita katetaan pöytään...
Leikkituvassa on myös parvi, joka on osoittautunut kyllä hitiksi lasten mielestä! Parvelle heitettiin heti peittoja ja tyyny, joiden alle on hauskaa mennä piiloon. "Vintiltä" voi myös kurkkia ulos pienestä ikkunasta... Tikkaat rakennettiin leikkimökin takanurkkaan, jotta nouseminen vintille olisi mahdollsimman helppoa ja turvallista. Nyt jatkuvat leikit ulkona ja leikkimökissä täydellä innolla! 

Palaamisiin,

Annukka6 kommenttia:

S kirjoitti...

Onpa ihana leikkimökki ja huippuidea tuo parvi.

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

OI mikä leikkimökki!! Ihana. Tuo parvi on aivan loistava, varmasti mieluinen paikka.

Meilläkin on leikkimökin remppa menossa. Katselen tuota teidän leikkihellaa aivan ihastuksissaan, niin kuin kyllä kaikkia muitakin suloisia leluja. Kiitoksia ideoista.

Tuire kirjoitti...

Ihana leikkimökki! Minäkin luulen, että parvi on juuri parasta lasten mielestä. Meilläkin on suunnitteilla rakentaa vastaava pojille. Toivottavasti ideat toteutuvat. Miten sinun popsit muuten onnistui?
Onnea ihanalle leikkimökille!

Annukka kirjoitti...

Voi kiitos naiset kommenteista!! Hienoa että muillakin on leikkimökkiprojekteja tulossa ja työn alla. Toivoisin näkeväni teidänkin tuotoksia sitten aikanaan ;)

Tuire, popsit on vielä suunnitelmissa, kun juhlat on nyt viikonloppuna. Saas nähdä tuleeko meidän omista sittenkin vaahtokarkkeja kuorrutteella. (Siitä mistä aita on matala :D)

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa muuten nuo puiset leikkikeittiöt yms. härpäkkeet viedä talveksi lämpimiin tiloihin, meillä ainakin meni mm. brion hella pilalle kun oli leikkimökissä talven. :(

Annukka kirjoitti...

Täytyy todeta että Brion hella on todella ohutta vaneria, meillä siitä on maalipinta mennyt rikki jo kesäkeleilläkin. Söpö se on, mutta ei järin vahvaa tekoa.
Kid Kraftista sen verran että puukuitulevy on noin 2cm paksua ja painoakin kertyy siksi keittiölle tosi paljon. Maalipinta on myös paksu, joten niiden pitäisi hyvin kestää kesäleikit, pitkän aikaa.
Talvi on Suomen oloissa aina eri juttu. Suuret lämpötilavaihteluthan voivat tehdä hallaa kaikelle puulle, kannattaahan puutarhakalusteetkin viedä talveksi suojaan vaikka ne on periaatteessa kehitettyjä ulkotiloihin.
Itse aiomme varmaan jättää tuon keittiön tuonne ulos myös talvileikkeihin. Laitetaan kovaan testiin ;)