14. marraskuuta 2012

Verhot pienen tytön huoneessa

Heippa! Olen hiljakseen laittanut 1v tytöllemme omaa huonetta, ja halusin laittaa teille nyt alkuun kuvia pienestä askartelusta jonka tein vähän aikaa sitten tuonne huoneen verhoihin.Suloinen Bambi ja Rumpali on kiva aihe kankaiselle koristeelle, joka valmistui aika helposti:

1.Värilaserilla tavalliselle A4:lle tulostettu kuva "liimataan" kiinni puuvillakankaalle tavallisella vesiliukoisella kalustelakalla (väritön). Litteä pieni pensseli on hyvä väline lakan tasaiseen levittämiseen kuvaan ja kankaalle, jotka laitetaan siis liimapinnat vastakkain.
2. Kuvaa silitetään leivinpaperin läpi, jotta lakka kuivuu kunnolla.
3. Kastetaan sormi veteen ja hierretään paperipinta rikki. Jatketaan kunnes paperia ei ole enää jäljellä!
Työtä voidaan välillä silittää uudelleen, jotta kuva ei vahingossa kulu puhki.  
Paperi hajoaa ja kuva jää kankaalle.

Sain idean anopiltani, joka on tehnyt tällä tekniikalla valokuvakirjan kansia. Läheltä katsottuna jälki muistuttaakin hieman vanhaa valokuvaa, ja se on tosi nätti! 


Viime viikonloppuna vietettiin tosiaan isänpäivää, mutta olimme myös markkinoilla Leikkikaupan tuotteita myymässä. Pöytä täytettiin tuotteilla pienemmästä päästä. Kaikkea söpöä ja herkullista ;)


Mukana oli myös muutama malli päältä-ajettavia eli ns. potkuautoja sekä varsinkin miehiä kiinnostanut Bagheran polkuauto, johon olemme teettäneet omat teippaukset alkuperäisiä Le Mans autoja mukaillen. Oli hauska kuulla monen miehen lapsuuden muistoja erilaisista polkuautoista, kuinka ne ovat jääneet niin hienoina muistoina lapsuudesta... Ei siis ole ihme että usein miehet myös ostavat näitä menopelejä omille lapsilleen!


Kivat markkinat, eikä harmittanut olla sisätiloissa kun pihalla oli huono ilma. Mutta toivotaan nyt niiiiiin sitä lunta :) 

Palaamisiin taas pian!

Annukka 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasta ideasta!!!Heti tuli mieleen monta kivaa juttua, jossa tota tekniikkaa voisi hyödyntää! Mukavaa päivänjatkoa sinulle! T:Katja

Annukka kirjoitti...

Hyvä jos sait ideoita tästä, kuulostaa hyvältä :)