28. lokakuuta 2012

Leikkikeittiössä kokkaillaan

Laitan muutaman kuvan pitkästä aikaa lasten kotileikeistä, jotka ovat päässeet taas kunnolla vauhtiin sisätiloissa.  


Kun ulkona alkoi kylmä kangistaa, pyysi tyttö saada leikkikeittiön takaisin huoneeseensa, eikä aikaakaan kun järjestimme taas Torikojut herkkuineen ja Led-valoineen sopivaan paikkaan. 


Nämä leikit ovat jatkuneet meillä pitkään, eikä loppua näy.. Koti, leipomo, kauppa, jäätelökioski - Mitäpä tässä ei vielä olisi keksitty! 

Patakinnas on aivan ehdoton, muutenhan tuossa sormet palaisivat :). Se on muuten helppoa askarrellakin, kun hurauttaa ompelukoneella yksinkertaisesta kankaasta "lapasen". Toppaukset ovat turhia, pääasia että sillä on helppoa ottaa kiinni pannuista ja kattiloista...

  

Puisten herkkujen lisäksi meillä on mm. kasa Tilda -kaavoilla ommeltuja hedelmiä ja muffinsseja. Nämä mummin ompelemat pehmoherkut ovat myös kovassa käytössä.Ps. Olen järjestellyt parhaillaan myyntipöytää kaikenlaisilla pienillä ja isommillakin tuotteilla Seinäjoella järjestettäville Pohjalaismarkkinoille 10-11.11.2012.  
Kivaa päästä jo joulumarkkinatunnelmaan parin viikon kuluttua :)

Annukka 

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Kaunista ja ihanat nuo led-valot! :-)

Annukka kirjoitti...

Kiitos Leena kommentistasi, ledvaloilla tulee kyllä kivasti tunnelmaa myös lastenhuoneeseen..

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Ihastuttava leikkikauppa lapsillanne <3 Kiinnostuin tuosta 'torikojusta' - Oletko ostanut sen jostain vai oletteko itse rakentaneet ne? Meillä pappa rakentanut lapsille vähän vastaavanlaisen alaosan meidän leikkikauppaan ja innostuin nyt tuosta katososasta. Josko meillekkin.... :) Mukavaa joulunalusaikaa.

Annukka kirjoitti...

Heippa, kiitos kommentistasi!

Suunnittelin torikojujen mitat sen mukaan mitä tytön huoneeseen mahtuu. Ne on rakentanut isäni. Ompelin nuo katokset puuvillakankaasta. Meillä ne ovat noin 150cm korkeat ja 100cm leveät.. Toivottavasti saatte innostuksen rakentaa myös katokset, ne luovat kyllä kivaa tunnelmaa leikkeihin ;)

Hyvää joulun odotusta myös teille!